dissabte, 10 de març del 2012

Sant Miquel vs Sants UBAE

Victòria important del Sant Miquel d'handbol Aleví contra un rival amb un gran potencial com el Sants UBAE.
 
Desde el primer minut els nostres jugadors han estat ven atents i desperts a cada un dels rivals, un dels grans problemes que teniem ultimament, ja que als darrers partits haviem entrat adormits. Sembla que les constants converces amb els jugadors durant la setmana a donat el seu fruit i esperem que no sigui tan sols cosa d'un partit.
 
Això ens ha servit per poder fer un partit realment BO!!! Hem estat molt forts en defensa i les ajudes dels companys quan un contrari s'escapava han estat molt bones. Respecte l'atac poques coses a dir, ha estat més que correcte. Falta obrir més espais, sino ens tanquem massa en un espai reduit i no podem crear entrades. Per altre banda creiem que les ajudes no sempre són les ancertades, però poc a poc estem crean un joc molt atractiu en atac. 
 
Per part dels entrenadors felicitar als dos porters que han fet parades molt i molt importants, al Nacho Fargas que ha debutat amb els grans amb una nota de 10! També a l'Iñaki, al Simoes, el Ron i l'Àlex Griera amb els seus gols que sempre són importants i en defensa d'estacar en Ron, l'Àlex Griera, l'Àlex Simoes, l'Iñaki el Toni i el Diego que en defensa han demostrat que si volen els seus defenses poden arribar a no tocar cap pilota durant tot el partit.
 
A tots Felicitats!! Hem de seguir endavant!!
 
Albert Pozo
Àlex Tobella  

8 comentaris:

iñaki ha dit...

Fem fer un bon partit tot i que jo penso que les parts les començavem perden o empatan i al final de la part guanyavem de molts gols.Jo crec que ens va anar ve la xerrada que ens va fer l'Àlex avans de començar el partit .

Nacho Peláez ha dit...

Molt bé equip!! A veure si continuem així!! Però sempre es pot millorar.
En el próxim partit a veure si estem més forts en defensa i fem millor els desmarcatges.

Antoni ha dit...

Vem jugar molt bé i em de seguir s'hi volem guanyar la lliga.Bon cap de setmana a tothom!!

Sergi Lopez Hernandez ha dit...

Tenim que vigilar amb la noia que sempre fa la finta de braç,perquè alguna vegada sen's va escapar,pero la defensa va estar força bé,i la col·laboració del Nacho Fargas en el partit va ser molt útil tant en defensa,perquè va tallar molts pases,com en atac.
Felicito al Ron perquè va defensar com Déu mana al número 99.
Alguns tenen que vigilar no tirar al mig al porter perquè és molt fàcil que se la pari.
Tenim que seguir així i amb aquesta dinàmica.
Adeu

alex ha dit...

vem fer un bon partit crec que vem guayar las 4 parts pero llastima que vaig fallar 2 penaltis a i tambe em de seguir millorant en tot.

Victor ha dit...

Crec que hem fet un bon partit contra un equip facil,podriem haver fet mes.Tenim que sguir aixi i seguir guanyan tants partits va a seguir.

Diego. G ha dit...

a estat molt bé pero com sempre, estem una mica adormits.
sa de millorar en aixó.

Anònim ha dit...

Molt be equip, una altra victoria i dotze punts mes. El partit no va estar dificil, pero a la hora de tirar estavam dormits. Podem millorar bastant la defensa, tan els porters com el jugadors. Tambe vui felicitar al Fargas i al Max pero crec que el Max pot millorar com a porter pero no de pararse mes sino de com se las para tindria que aprendre a parar la pilota com un porter d´hanbol. Per tot lo altre mol be pero si no aprenem a comportarnos en els entrenos no arribarem molt lluny.
ALEX[SIMO]