diumenge, 18 de març del 2012

Sant Miquel Junior F. - Salle Gracia

Un partit més fàcil del que tenia que ser, va ajudar el fet que la Salle Gracia es presentes amb cinc jugadores.

Tot i començar perdent 0-4, després ja ens vam entonar i vam imposar el nostre ritme, acabat el primer quart 25-7. Vam continuar el segon quart igual i al descans el partit ja estava trencat (39-14).

Al començar la segona part les visitants ja estaven molt  cansades, i a part de reaccions puntuals de la n.16, a penes van poder anotar un sol punt. Així fins al final del partit amb un marcador molt desigual de 86-26.

Ara no toca no relaxar-se, ja que la setmana que ve toca back to back i a més el partit del dissabte al Aula serà molt complicat!
Parcials: ¼: 25-7, 2/4: 14-7, ¾: 25-6, 4/4: 18-6.

-Diaz S.(24), Ramos P.(25), PalacínB.(3), Danés C.(10), Delso P.(3)-(5inicial)- Mayos I.(8), Farres A.(13), Canovas V.(0).