diumenge, 11 de març del 2012

Sant Miquel Junior F. - Bosco Rocafort

Partit complicat davant d'un bon rival. Llàstima que es presentessin només amb cinc jugadores.

El partit va començar amb certa igualtat, amb els dos equips bastant adormits, i jugant un primer quart sense gaire anotació. Al final d'aquest quart, un parell de rebots ofensius de les visitants acabats amb cistella fàcils els hi van donar un avantatge de tres punts. En el segon quart va canviar la dinàmica del Rocafort. Nosaltres seguíem igual d'adormides, sense idees en atac i amb una defensa molt tova sense tancar el rebot... Un parcial de 2-16 ens duia al descans amb 17 punts per sota en el marcador (9-26).

Per sort, en la segona part vam sortir amb ganes, pressionant tot el camp, tal i com s'havia dit al principi del partit.  Amb una forta defensa i una velocitat interesant en atac, podem córrer i concloure amb un alt percentatge i molts contraatacs. Les rivals van anar perden forces i no van aguantar el ritme. Després d'un tercer període molt bo per part nostre, les visitants ja estaven foses, però tot i el parcial de 23-7, encara estàvem un punt a baix en començar el darrer quart (32-33). En l'últim quart vam continuar pressionant, robant pilotes i anotant cistelles fàcils. Al final, un 18-0 als últims 10 minuts va fer finalitzar el partit 50-33.

Molt bona l'actitud de la segona part. El que no pot ser és començar com es va començar el partit i menys donar aquesta imatge: semblava que cap jugadora no hagués estat mai en una pista de Basket... Si comencéssim tots el partits defensant com a la segona part d'ahir o com al Stucom, no hauríem de tenir els problemes en atac que tenim, ja que se'ns dóna molt millor jugar corrent que l'atac estàtic.

Felicitats per la remuntada i ens veiem dimarts!
Parcials: ¼: 7-10, 2/4: 2-16, ¾: 23-7, 4/4: 18-0.

-Matellán E.(8), Diaz S.(14), Ramos P.(14), Danès C.(4), Delso P.(2)-(5inicial)- Palacín B.(8), De Merlo S.(0), Farrès A.(0), Mayos I.(0).