diumenge, 4 de març del 2012

STUCOM - Sant Miquel Junior f.

"Una de cal y una de arena", desprès d'una derrota davant de dominiques, tres dies més tard ens refem amb una victòria al camp del STUCOM (27-73).

Des de el principi vam començar amb una defensa molt dura, que ens va permetre córrer al contraatac i anotar cistelles fàcils, aquesta va ser la tònica de tota la primera part on només vam cedir onze punts, anant al descans 11-37.

Al començar la segona meitat, seguíem amb una gran defensa i un bon encert  en atac, així les locals no van poder entrar en partit en cap moment.

En definitiva, si tots els partits fossin amb aquesta actitud i ganes en defensa, no hem de tenir problemes per treure endavant tots els partits. Encara que ens tindrem que posar en serio en treure més profit dels atacs estàtics.