dissabte, 3 de març del 2012

FUTBOL SALA INFANTIL (J6) SANT MIQUEL vs GARBÍ

Partit de gran qualitat e intens el jugat avui al col·legi entre dos equips que intenten jugar bé al futbol sala. L'equip local ha sortit molt enxufat al partit i amb un defensa zonal 2-2 ha provocat ràpides pèrdues de pilota i contraatcas clars. Als cinc minuts de partit ja anava guanyant el Sant Miquel 3-0.  Tot i això, el Garbí no s'ha donat per vençut i amb un futbol de possessió amb atac 4-0 ha tingut algunes ocasions abans d'acabar la primera part que s'ha arribat amb un 4-1 a favor del nostre col·legi. L'inici de la segona part ha estat tot al contari de la primera on l'equip visitant ha tingut  molta paciència amb la pilota controlada i s'ha arribat a apropar 4-3. Tot i això el Sant Miquel ha aprofitat dues errades del Garbí per distenciar-se al marcador i amb un final de partit força obert s'ha acabat l'encontre amb un 6-4.
Felicitar l'equip visitant pel seu atreviment pel futbol sala exhibit i també als nostres jugadors, que han sabut jugar un encontre de característiques de nivell federatiu a un gran nivell. Mol bé nois!!! Us aneu superant i sempre esteu a l'alçada!!! Seguiu així...

Golejadors: Alberto (2), Marc (1) i Nilo (3)