dimecres, 21 de març del 2012

Sant Miquel vs Liceu Francés

El partit es va iniciar amb una gran facilitat per part dels nostres jugadors, amb contraatacs i cistelles fàcils, que sumades a un seguit de pilotes robades va fer que anèssim al descansa 20-0. El segon quart va començar amb la mateixa dinàmica fins que cap a la meitat  vem tancar acte, amb un resultat de 30-0. El partit va continuar igual, ara amb una defensa nostre a mitja pista, però amb pilotes robades igualmente i amb gran facilitat per encistellar.

Tot i això, el partit va anar disminuint d'intensitat, suposo per la victòria ja assolida, però va ser un bon partit, felicitats.

En aquest partit va debutar un nou jugador, l'Alejandro Bancells, que va fer un bon partit, incorporant-se rápidamente a l'equip i portant un bona dinàmica, amb bons talls i alguna que altre cistella. Felicitats Alejandro i esperem que tot segueixi així i millor!

-Bancells: 2 punts, 2 faltes, 0/0 tirs lliures.

-Ballús: 2 punts, 3 faltes, 0/0 tirs lliures.

-Moré: 0 punts, 0 faltes, 0/0 tirs lliures.

-Calzada: 4 punts, 3 faltes, 0/0 tirs lliures.

-Mendiri: 4 punts, 2 faltes, 0/1 tirs lliures.

-Santotomás: 0 punts, 3 faltes, 0/0 tirs lliures.

-Antiza: 6 punts, 1 falta, 0/6 tirs lliures!

-Ginot: 14 punts, 1 falta, 2/2 tirs lliures.