diumenge, 4 de març del 2012

Dominiques - Sant Miquel Junior F.

Partit aplaçat de la jornada 3.

Una primera part on  les locals semblaven de la NBA, no pas de la lliga escolar... encara que tot i l'encert de les locals també cal dir que el nostre nivell defensiu no va ser tant alt com és normalment, al acabar la primera part estàvem bastant fora de partit, marxant al descans 21 punts per sota en el marcador (49-28)

En la segona meitat els alts percentatges de tir van baixar, però igualment en cap moment vam poder reaccionar, ni amb pressions ni alternances defensives... al final només vam retallar un punt de diferencia acabat el partit 66-46.

En definitiva és complicat guanyar un partit amb una defensa fluixa, i on només veu cistella una jugadora. Cal que comencen ha entrenar el tema del atac estàtic, perquè en moltes estones en els atacs només es fa una passada i llencem, en lloc de moure una mica més la pilota i així moure la defensa i trobar millors situacions de tir.

Parcials: ¼: 29-18, 2/4: 20-10, ¾: 19-22, 4/4: 8-6.

-Matellán E.(4), Ramos P.(29), Palacín B.(4), Mayos I.(2), Delso P.(0)-(5inicial)- Diaz S.(7), Farres A.(0), Canovas V.(0).