dissabte, 17 de març del 2012

FUTBOL SALA ALEVÍ (J8) DURAN I BAS vs SANT MIQUEL

Partit difícil i en que vam haver de remar des del primer quart. L'equip local, tot i anar últim a la classificació, va plantejar una defensa zonal 2-2 molt tancada que va crear desconcert als nostres jugadors. La veritat és que vam sortir força espesos en atac i molt tous en defensa. No vam saber estar a l'alçada i ells estaven molt ficats dins el partit. Moltes errades no forçades nostres provocaven les seves contres i en dos jugades força desafortunades van comportar arribar a la mitjà part amb un resultat en contra de 2-0. A la mitjà part vam parlar d'ajustar alguns moviments en atac i ser més intensos en defensa. La veritat és que va anar molt bé aclarir alguns conceptes i els dos següents quarts van ser clarement nostres. El resultat final ho diu tot, 2-6.
Cal felicitar als nostres jugadors pel canvi de xip que van fer a la segona part i saber plantar cara a un marcador clarament advers i a un rival molt segur al darrera. Van fer un gran esforç i cal reconèixer el gran treball.