diumenge, 18 de març del 2012

Sant Miquel Infantil F. - Asunción de Nostra Senyora

Canvi de dinàmica, el canvi d'actitud en els entrenaments ha donat els seus fruits, i per fi a arribat la primera victòria d'aquesta segona fase, no és simplement el fet de la victòria sinó que les sensacions són més bones.

Vam començar molt fortes, essent molt incisives i provocant moltes faltes a les rivals, en el primer període vam aprofitar 4/10 tirs lliures. El segon sisè vam continuar amb la mateixa actitud, finalitzant-lo amb vint punts a dalt al marcador (27-7). Però en el tercer període les visitants van despertar una mica, i a més sap greu dir-ho, però en certs mals sisens coincideix amb algunes jugadores concretes... i això no pot ser que es noti tant, perquè totes les jugadores han d'aconseguir sumar per l'equip. Al descans 43-33.

La segona part va començar semblant al principi del partit, però amb la diferencia que les visitants estaven més posades en el partit. El partit va continuar molt igualat fins al moment que expulsen tres jugadores d'Asunción de Nostra senyora, i van tenir que jugar els últims sis minuts del partit amb quatre jugadores.

Felicitats per la victòria! Però hem de continuar entrenant igual o millor, si pot ser, que les dues darreres setmanes.

Parcials: 1/6: 8-2, 2/6: 19-5, 3/6: 4-16, 4/6: 12-10, 5/6: 6-7, 6/6: 22-4.

-Arribas J.(8), Pi J.(4), Rodriguez L.(1), Elipe A.(19), Cobo L.(13)-(5inicial)- Barrera A.(21), Payet C.(0), Rueda A.(4), Caixas A.(1).