diumenge, 18 de març del 2012

Garbí - Sant Miquel Aleví F.

Un partit complicat, ja ens va costar quan vam jugar a casa, i el vam guanyar de dos punts a la prorroga.

El sortir molt disperses al principi del partit ens va marcar molt, ja que després dels setze primers minuts perdíem de quinze punts, i una petita reacció al tercer període ens va dur al descans encara en partit 34-25.

Però després del descans vam sortir un altre cop fora de partit i un parcial de 23-8(57-33) no donava gaires bones sensacions... sembla que ens tinguessin que tancar acta, però poc a poc amb a base de petites dosis de caràcter anàvem retallant punts, fins a estar a falta de tres minuts del final del partit set punts per sota en el marcador, però ja no es va poder més i el partit va finalitzar 74-67.

Llàstima del principi del partit, perquè tot i no tenir una gran tarda, vam fer coses interesants i no vam baixar mai els braços. Ara, com sempre, toca continuar entrenant, prenent nota de les coses a millorar. Sabent que els partits fora de casa ens costen, sortir a jugar-los el doble de concentrades!

Parcials: 1/6. 13-4, 2/6: 16-8, 3/6: 5-13, 4/6: 23-8, 5/6: 9-17, 6/6: 8-17.