diumenge, 4 de març del 2012

Sant Miquel vs Farigola

Ahir els jugadors de l'equip d'handbol Aleví del Sant Miquel van aconseguir un empat contra el coolíder de la "lliga". Un empat que ens col·loca com a líders actuals per davant del Farigola. Amb els mateixos punts però per davant, per tenir més quarts guanyats.
 
El partit va ser molt igualat en tots els quarts i finalment el resultat va quedar amb dues parts guanyades i dues perdudes per cada equip.
 
Per part dels nostres jugadors, cal esmentar el gran partit del Ron en defensa que va poder parar el jugador més destacat del Farigola. I això ens va permetre poder guanyar l'últim quart i donar-nos l'empat. També remarcar la eficacia de l'Àlex Simoes que ens va servir de molta ajuda per enportar-nos els tres punts del segon quart i la gran actuació del nostre porter en els moments difícils.
 
En general ahir vem estar adormits en defensa i això ens va perjudica moltíssim al primer quart. Hem de treballar força aquest punt ja que podríem perdre punts importants.
 
 
Albert Pozo
Àlex Tobella
 

15 comentaris:

victor martinez ha dit...

Hola al partit no vaig poguer anari ,pero tal com he llegit vem fer un bon partit,va a seguir guanyan

carles abaurrea ha dit...

Bon partit . Els 2 unics jugadors que valien la pena eren el 10 i la noia , que per mutius que desconec no va jugar al partit . Nosaltres també teníem baixes importants com l'Inaki o el Griera . També un saludo per l´Albvarito , que es recuperi del canell i torni amb nosaltres el més aviat possible.

Anònim ha dit...

El partit va estar una mica fluix ja que ens faltaven dos jugadors claus : l´Alex i l´Inaki. Es notaba bastant el furat que faltaba a la defensa lla que no estava l´Iñaki. Jo crec que la part clau per guanyar el partit era la primera perque un petit gol mes i podiam haber guanyat el parit. Per tot lo altre molt be, es te que dir que el Nacho, el Ron i jo estavam una mica cansats per jugar el partit dels grans, crec que en el nostre camp tenim guanyat el partit.Tambe donar gracies a l´Albert per venir al nostre partit ja que tenia un altre partit amb el seu equip de futbol NO PODEM PERDRE NINGUN PARTIT MES SI VOLEM GUANYAR LA LLIGA. Si entrenem no ho tindrem molt dificil. SIMO [Alex]

diego. g ha dit...

jo crec que aquest partit el vem jugar força bé.
perquè aquest equip era molt i adames era nou a la lliga.

Antoni ha dit...

Ens vem guanyar l'empat al dissabte contra el Farigola, perquè els dies anteriors vem fer molta feina.Entre l'equip contrari, vull destacar al número 10 perquè feia moltes faltes.Em de seguir així per poguer guanyar la lliga.

RON ha dit...

UN GRAN PARTIT ENCARE QUEL NUM10 ERA MOLT
GUARRO TENIM QUE SUEIR AMB AQUSTE DINAMICA

iñaki ha dit...

espero que encara aquest empat seguim guanyan

Antoni ha dit...

Vull felicitar a tothom per la feina que vem fer contra el Farigola, i per poguer guanyar la lliga em de seguir així.Entre l'equip contrari vull destacar al número 10 perquè feia moltes faltes.

anónim ha dit...

sou molt booons seguiu així

Guillem Ginot ha dit...

aqquest partit va estar complicat i crec que vem jugar molt bé

pol clares ha dit...

molt be nois veu guanyart super be

ramon ha dit...

Partit molt igualat, ja que van llaveri algun que altre cops amb un jugador del farigola va estar un bon partit. Espero que al nostre camp no empatem sino als guanyem.

Germà del Guillem ha dit...

jo també ho crec guillem, anims equip.
Felicitats per l'empat.

Sergi Lopez Hernandez ha dit...

ara tenim que deixar-nos la pell contra l'ubae,ens hem d'enrecordar de dir "Joan" i "Aitor".
Espero que anem bé per al partit,perquè així podrem fer la jugada.
Sort per a l'examen de handbol...
També penso que no només tenim que dir els porters la jugada,perqué si el porter no s'enrecorda de dir "Joan" el jugador també ho pot dir,com per exemple com va fer el RON al partit del farigola.

Bartomeu ha dit...

Estic d'acord amb el Diego,aquest equip era molt bo, i crec que aquest partit el veu jugar molt bé.