dijous, 1 de març del 2012

El benjamí amb una bona dinàmica!

Dissabte passat, a les 12 puntualment va començar el partit que enfrontava el benjamí de futbol sala de l'escola amb l'equip denominat "Pistes Esportives Antoni Gelabert". Els nens arribaven a l'escola amb moltes ganes i motivació per disputar un bon partit i endur-se una nova victòria en aquesta segona fase.

El partit va començar amb un clar domini dels locals, tot i que el nostre porter s'havia de deixar veure per tal d'aturar alguna pilota sense gaires complicacions. Ben aviat el Jon va anotar el primer gol de l'equip. Més tard, en Cesc desprès d'una gran assistència del porter que va fer un gran saque de porteria va marcar el segon gol de l'equip! El segon quart va començar amb un equip local que seguia amb l'esbranzida inicial, tant que en Pau va culminar una excel·lent jugada col·lectiva, i poc més tard, en Pau de nou va anotar el seu segon gol del matí i quart de l'equip. Al tercer temps, l'equip es va relaxa una mica de manera que vam anotar un gol i vam oferir un joc una mica més fluix on el Nacho va fer bones aturades a la nostra porteria. A les acaballes de l'últim quart els rivals es van fer un gol en propia porta que deixaven al marcador un 6-0. L'últim quart va ser el més fluix de tots ja que vam perdre per un parcial d'un 0-1. Cal esmentar que en Cesc es trobava a la porteria i no ho va fer gens malament.

Va ser un gran partit, una gran primera part. Els nois s'ho van pasar molt bé i van veure com les ganes i la gran actitud que hi van posar al partit va donar els seus fruits. Ara a seguir treballant i a seguir esforçant-se per aprendre noves coses.

Dissabte partit a les 12 a casa de nou on esperem no trencar aquesta dinàmica tan positiva en la que es troba l'equip.