diumenge, 11 de març del 2012

Gran partit del Benjamí

Ahir ens vam llevar ben d'hora ben d'hora ben d'hora per anar a jugar el pavelló de la Mar Bella contra l'escola Casp.

Ben puntual a les 9:15 va començar el partit amb molta intensitat de manera que a la segona jugada en Jon va marcar el primer gol en un contra un. El partit es va seguir desenvolupant amb un gran intercanvi d'oportunitats a banda i banda. Ben aviat els "locals" van empatar. Tot i això l'equip no es va desmotivar al cap de poques jugades l'àrbitre va xiular una falta ben perillosa; en Ramón la va xutar magníficament i va anotar el segon gol del partit. El segon quart va començar amb intercanvi d'ocasions pels 2 equip, en Nacho aturava quasi totes les ocasions que el Casp produïa, excepte en una que va acabar al fons de la nostra porteria. El descans va arribar i haviem vist una gran primera part. Vam començar la segona part un pel desconcentrats que ens va costar un gol en contra. Poc minuts més tard el Casp va augmentar la seva avantatge, però per sort l'equip es va endollar i les ocasions per part nostra van començar. El treball va trobar el seu fruit amb un gran xuts d'en Pau que tallava diferències. Va arribar l'últim quart i els quatre que sortien a l'últim quart sabien el que havíen de fer. Vam començar pel bon camí. En Jon va empatar ben aviat. Quedaven molts minuts de l'últim quart i podíem guanyar. Ells també podien guanyar. Les ocasions es succeïen a les dues porteries. En Nacho salvava les innumerables ocasions del Casp. L'àrbitre va xiular el final d'un gran partit amb un empat a 4 al marcador. Un resultat just.

M'agradaria felicitar de nou als meus jugadors perquè van fer un gran partit, no guanyar no va ser per "culpa" nostra, hem de recordar que els rivals també juguen. Vam donar la cara i no van baixar el cap en cap moment vam abaixar als braços davant un gran equip.

El proper partit en divendres, divendres a les 18 al camp del Terra Negra.