diumenge, 4 de març del 2012

EE Enric d'Ossó - Sant Miquel Infantil f.

Ens presentàvem a Hospitalet amb cinc jugadores, i provablement sigui així durant el que resta de temporada si no canvien certes actituds.

Tot i la nostre situació, el partit va estar disputat des de el principi, sense diferències amplies  en el marcador, tot i perdre el primer període de sis punts (14-8), vam retallar diferencies i al descans estàvem 28-27 en el marcador.

En el quart sisè vam cedir algunes cistelles fàcils i les locals van arribar a guanyar per set punts de diferència, però en el penúltim període amb una molt bona actitud defensiva i sortint molt ràpid al contraatac amb passades de sortida molt bones, vam aconseguir un parcial de 10-0, ens va servir per començar el últim sisè 6 punts per sobre en el marcador (42-48).

Tot i mantenir la diferència durant el darrer període, ens els últims instants, al fer tirs precipitats i tenir algun error en defensa, les de Enric D'Ossó ens van fer un parcial de 6-0, anotant la cistella de la victòria en l'últim segon(54-52).

Tot i la derrota, una bona actitud, un joc més col·lectiu que en els darrers partits, però que vam pagar el no assegurar cistelles fàcils. Perdre un partit per dos punts és una mica trist, ja que vam fer un 2/18 en tirs lliures...  encara que va ser un bon partit i van haver-hi bones sensacions, podem anar a més.

A continuar entrenant i posant-li ganes i concentració, que estem apunt d'entrar en l'últim tram de temporada, i:  "bien està lo que bien acaba".

Parcials: 1/6: 14-8, 2/6: 4-7, 3/6: 10-12, 4/6: 10-7, 5/6: 4-14, 6/6: 12-4.

-Rodriguez L.(4), Barrera A.(6), Elipe A.(15), Cobo L.(10), Rueda A.(17)-(5inicial)-