dissabte, 17 de març del 2012

Escola Thau - PreBenjamí Femení St Miquel

Aquest divendres el PreBenjamí Femení ha aconseguit una victòria molt merescuda contra l'escola Thau. Era el tercer cop que jugavem contra elles i, després de dues derrotes, a la tercera va la vençuda!

Primer volem donar les gràcies a la Meritxell i la Carlota, dues jugadores del Benjamí que han vingut a ajudar-nos i s'hi han deixat la pell.

Hem començat molt bé el partit, fent una primera part de pel·lícula sobretot al tercer quart. Amb molta intensitat i moltes ganes per part dels dos equips, però la bona defensa del St Miquel ha aconseguit que l'equip rival arribés molt poques vegades a tirar a cistella. El resultat a la mitja part ha sigut de 4-15 a favor nostre!

Després de la mitja part, al 4rt quart, ens hem adormit i hem deixat que ens fessin 10 punts; tot i això encara anavem 5 punts adalt i els hem mantingut fins a l'últim quart, on hem viscut un final ajustat. Quan quedaven dos minuts per al final ens han ficat dues canastes seguides i la diferència era només d'un punt! Per sort hem sapigut aguantar i ens hem endut la victòria!
Moltes felicitats noies :)

Cada cop juguem més com a equip i això dóna resultats! Estem molt contentes per l'entreno de dimecres passat i les ganes mostrades al partit. Esperem que això no canviï i que ens ho seguim passant bé jugant a bàsquet!
També necessitem que la Irene torni a les pistes aviat, ànims!

Resultat final: 26 - 27