dijous, 8 de març del 2012

IES XXV Olimpíada vs Sant Miquel

El partit va començar amb lentitud, i amb poques cistelles i aquí ja vem veure que seria un partit estrany. Durant tot el partit els jugadors van tenir una actitud molt polenta en defensa, no van saber o voler parar cap contraatac i tampoc van estar gens fins en atac, on vem fallar les cistelles més clares i els tirs llunyans no van entrar en cap ocasió.

Vem arribar a la mitja part pensant que la dinàmica canviaria, però no va ser així, el marcador va mantener-se tota l'estona més o menys igual, amb una ventatge d'uns deu o vuit punts per nosaltres.  Resultat final: 26-34 victòria per nosaltres, però sense estar contenta mb el resultat.

En resum, molt mala actitud dels jugadors, que no van tenir ganes de còrrer i el resultat no va ser per res l'esperat, contra un equip d'un nivell bastant inferior al nostre i amb un poc encert en atac que va marcar molt també el resultat. Qué toca fer? Treballar més en els entrenaments, deixar-nos de les tonteries de sempre i posar-nos més enserio, que no perquè jo hagi faltat dues setmanes això ja s'ha convertit en una festa.


-Ballús: 2 punts, 2 faltes, 0/0 tirs lliures.

-Moré: 10 punts, 2 faltes, 0/0 tirs lliures.

-Calzada: 4 punts, 2 faltes, 0/0 tirs lliures.

-Mendiri: 9 punts, 1 falta, 1/4 tirs lliures.

-Alegre: 0 punts, 1 falta, 0/0 tirs lliures.

-Antiza:2  punts,  2 faltes, 0/0 tirs lliures.

-Ginot: 7 punts, 1 falta, 1/2  tirs lliures (genial com sempre Berni, felicitats!)

-Santo-Tomàs: 0 punts, 2 faltes, 0/0 tirs lliures.


Infantil masculí, Roger Longarón

 

2 comentaris:

Sergi Moré ha dit...

És veritat que no vam estar molt encertats en el partit, ja que en realitat el partit en sí no era tan difícil;potser va ser el fet de l'horari, que tampoc va ajudar molt. Ens em de concentrar més i prendrens-ho amb més serietat. A entrenar més dur i a esforçar-se més, au vinga nois!

bernat ha dit...

Si en general no vam jugar molt bé i a mi em va agafar una etravada en el partit que no ens va ajudar molt.