diumenge, 11 de març del 2012

Cardenal Espinola - Sant Miquel Aleví F.

Partit aplaçat de la jornada 6, on des del principi vam estar per davant en el marcador i controlant molt el rebot ofensiu gracies a la diferencia d'alçada.

Un partit sense gaire historia, que gracies a la bona actitud defensiva i al anar amb eficàcia al rebot ofensiu vam tancar el marcador abans de concloure el tercer període, 13-44.

En definitiva una victòria més fàcil del que tenia que ser, ja que les locals tenia tres jugadores que jugaven força bé. Per part nostre, tot i tenir el relax  típic de tancar marcador, vam continuar treballant bé a estones i fent coses interesant de joc col·lectiu, encara que ara toca acabar de precisar en les passades i no fallar cistelles soles a sota mateix de l'anella.

Moltes felicitats pel bon ritme que esteu portant i a continuar entrenant amb ganes!

Parcials: 1/6: 2-19, 2/6: 11-9, 3/6: 0-16, 4/6: -, 5/6: -, 6/6: -.

 

Antoni i David

5 comentaris:

Gina ha dit...

Va ser tot un partidas!!va ser molt facil cosa que jo no m esperava! Felicitats un cop mes a totes i als entrenadors?

paula ha dit...

Felicitats a totes per aquesta victoria.Vam fer un bon partit ,pero el Toni te raó en que quan vam tancar marcador ens vam relaxar,pero es normal,quan tanques marcador ja saps que has guanyat i que pots jugar tranquilament sabent que no perdràs.
Moltes felicitats noies!

Carol i Laura ha dit...

Carol: aunque no fui por lo que me han dicho estuvo muy bien genial me gusta mucho este ritmo
seguid asi y muy bien Toni y David sin vuestra enseñanza y apoyo no podriamos haber ganado los partidos.

seguid así :) :-)
Laura Arribas:Tot hi el relax després de tancar marcador va ser un partit molt bo. Adamés les del altre equip eran molt simpatiques. En el últim quart yo i la que em tocava defensar vam estar tota l'estona demanant perdo.
Toni posa el comentari del partit d'ahir que em moro per comentar-lo.

mireia ha dit...

Va ser un partit molt emocionat i vam jugar molt.Ens vam relaxar al tancar marcador pero bueno vam guanyar.Si contenim aixi guanyarem la lliga!!!!!! Molt beeeeee

Laura Arribas ha dit...

Laura Arribas: Toni posa el comentari del partit! Si guanyem els següents partits, es veritat que guanyarem la lliga? Hem de seguir així noies! (GUANYANT)