diumenge, 11 de març del 2012

FUTBOL SALA ALEVÍ (J7) ESCOLA PROSPERITAT vs SANT MIQUEL

Partit intens i molt treballat fins al final el viscut el passat divendres en el camp del prosperitat. Vam començar força enxufats en defensa però ens mancava una mica més de pressió als jugadors amb pilota, doncs en un camp gran com era ens guanyaven l'esquena amb facilitat. Vam arribar a la mitjà part amb avantatge mínima gràcies a un gol de l'Àlex Fabra apunt de finalitzar el segon quart. A la mitjà part vam corregir alguns moviments d'atac i vam augmentar la pressió sobre la pilota rival i tot i fer una gran segona part, no va ser fins als darrers minuts del partit que vam augmentar la distància fins deixar el marcador 1 a 4.
Destacar com a nota negativa la lesió d'en Guillem que, tot i jugar el tercer quart amb dolor a la mà un cop acabat el partit se li va diagnosticar un os trencat i estarà vàries setmanes de baixa. Esperem una ràpida recuperació i molts ànims!!!
Felicitar als jugadors pel gran treball, esforç i millora col·lectiva i en particular al gran partit de l'Óscar que va fer una grandiosa segona part.

Golejadors: Gabriel (2), Óscar (1) i Fabra (1).