diumenge, 4 de març del 2012

De nou, gran partit!

Avui si, desprès d'un entrenament dijous un tant estrany, a les 12 del migdia ha començat un partit molt maco entre el benjamí de l'escola de futbol i l'escola Pia Balmes. Estavem motivats per contiunuar una bona dinàmica. El bon escalfament amb una gran actitud augurava un bon partit.

El primer quart ha estat dominat pels locals, un primer quart on hem buscat la porteria en repetides ocasions, tot i que en Nacho ha tingut bones aturades. Al final el picar pedra ha donat el seu resultat en Cesc ha anotat un gol. Hem sortit a jugar el segon quart, un quart fluixet dominat per l'equip visitant. En Nacho ha fet bones aturades però no ha pogut evitar que entres al fons de la porteria un xut llunyà de l'equip visitant. Hem anat al descans amb un empat a un al marcador. Sabiem que podiem tirar endavant el partit, ja que nosaltres sabem jugar a futbol tranquil·lament. Hem saltat al terreny de joc amb ganes de posar-nos el partit a la butxaca. Ben aviat en Jon ha rematat a gol una pilota morta que estava allà desprès d'una castanya que ha llançat en Ramón. Seguiem atacant i dominant la part, fent una gran defensa i amb una bona aplicació de les ajudes defensives. Minuts més tard l'Alex Ayala ha fet un gran passe en profunditat que en Max ha definit fantàsticament. L'equip seguia atacant i buscant assegurar-se la victòria. Ja cap al final l'Alex ha marcat un penal que han fet sobre el Jon. El recital de futbol col·lectiu ha continuat a l'últim quart. Em fet molts passes, moltes ajudes i un gran joc col·lectiu que en Cesc ha materialitzat en dues ocasions. M'agradaria destacar un dels gols, en Cesc ha sutat la pilota al fons de la xarxa desprès que la toquessin tots els membres de l'equip en pista. A l'últim quart el Pia Balmes ha anotat el seu segon gol. Un golàs d'un xut des de fora l'àream que el Nacho no ha pogut aturar, com si ho havia fet en anteriors ocasions. El resultat final ha estat un 6-2.

Ha estat un bon partit, una nova auto demostració on hem vist el que passa quan juguem tranquils i amb cap i quan no ho fem. Li hem posat ganes i actitud i ha donat els seus fruits. També m'agradaria destacar una cosa, que en Cesc hagi marcat 3 gols és gràcies a tots, m'agradaria recordar en aquest moment allò que tant m'agrada a mi, els gols els encaixem tots i els marquem tots. Som un  equip per les coses bones i per les dolentes. 

Des d'aquí m'agradaria enviar una forta abraçada i molts àmins a l'Adrià Escalona que estarà un temps allunyat de l'equip per una lesió. 

La setmana vinent ens toca matinar, a les 9:15 al pabelló de la Marbella contra l'escola Casp.

Una forta abraçada virtual,
Xavi Angerri

2 comentaris:

Xavi Angerri ha dit...

M'agradaria comentar-vos que avui m'he trobat a un amic que va veure una estona del partit i m'ha comentat que vau fer un gran cinquè gol! Que va ser una gran obra del joc de l'equip!

Sentir això de la veu s'un altra alabant als meus jugadors em fa sentir molt orgullòs d'entrenar aquest equip!

Una abraçada,
Xavi Angerri

pol clares ha dit...

molt be nois una pallisa