dilluns, 3 de febrer del 2014

Sagrat Cor Diputacio - Cadet F. BQ CSM

Una tarda de divendres que no pintava gaire bé, ens presentàvem davant d'un bon equip amb només cinc jugadores…

Per sort l'estratègia que vam muntar abans de començar el partit ens va sortir b (0-14)! i vam poder donar la sorpresa en el primer quart, ja que vam deixar a les locals bastant descol·locades...

Durant els dos següents quarts vam canviar i ens vam resguardar en una bona defensa zonal, que amb ganes i lluita va ser un gran mur! Per altre banda, en atac vam estar prou encertades aconseguint anotar bastants tirs de mitja llarga distancia.

Els darrers instants els vam jugar com al primer quart i amb la gran lluita i entrega, junt a una concentració i fent bé les coses, ens vam poder endur el partit!

Moltes felicitats a les cinc! Per partits com aquest val la pena ser un pesat , no llençar la tovallola i que les jugadores tampoc la llencin!

Ànims i a seguir endavant siguem les que siguem!

Parcials: ¼: 0-14, 2/4: 11-4, ¾: 6-12, 4/4: 8-13.

-Arribas, J.(8), Rodriguez, L.(2), Barrera, A.(4), Elipe, A.(19), Cobo, L.(10).

 

Antoni

1 comentari:

Laura R ha dit...

Bieeen!! Al fii em sento orgullosaa d'una crónica! :D
El partiit de divendres em va fer enrecordar-me de perquè m'agradava el bàsquet i com és jugar entre amiguess! Em va encantar m'ho vaig pasar genial i va valer la pena, ojalà seguiim així tota la temporada! :) Gràcies també Toni, perquè em va agradar molt com ens vas dirigir i saber animar durant tot el partit fent que no ens vinguessim avall. :)