dilluns, 24 de febrer del 2014

Equip Aleví Handbol: Aula vs Col·legi Sant Miquel

Partit el qual s’ha notat certa millora al joc però que vem perdre tots els quarts (1 quart:13-9, 2 quart:12-3, 3 quart: 13-4, 4 quart:8-5).

Vem tenir masses errors en les passades, encara no les fem fortes i clares. En defensa no vem saber defensar l’atac de l’Aula, una i altre vegada ens van fer la mateixa jugada (un jugador sortia ràpid a dalt, passada i gol). En aquest tipus de jugades hem d’estar més atents no podem badar.

En atac en ocasions vem dubtar massa però vem millorar respecte els últims partits, més moviment de pilota i més moviment de jugadors però no sabem aprofitar els camps grans i no baixem a rebre la pilota (hem de donar més opcions de passades als companys).

Desitgem que la lesió que va patir un dels nostres jugadors no sigui res greu i que poc a poc tornin els jugadors que tenim de baixa.

Hem de treballar molt més fort en els entrenaments!!!