divendres, 14 de febrer del 2014

CADET A: Sant MIQUEL vs Costa Llobera

Bona victòria que ens donarà moral i força per afrontar la jornada vinent un partit cabdal contra els primers de grup al seu camp.


Ja des de l'inici hem fet un bon joc d'atac, amb bona circulació de pilota i clares aproximacions. Tot i això, hem començat un xic desangelats en defensa i amb el 2-0 a favor ens han marcat un gol que ens ha fet espavilar i augmentar la pressió alta que avui ens ha anat molt bé.


Ha estat un partit de clar color local i on hem pogut gaudir de grans jugades i molt bons moments de joc. Els nanos han disfrutat del seu bon futbol i això ha fet que arribéssim a la mitjà part amb un clar 4-1. A la segona part encara hem realitzat un joc més vistós i hem mostrat el millor futbol de tota la temporada, amb jugades al primer toc i amb finalitzacions al segon pal molt interessants. També cal remarcar que hem estat molt encertats en les jugades d'estratègia que portem tota la temporada treballant i això fa que estiguem orgullosos de la nostra progressió. 


El resultat final de 10-2 ho diu tot, i encara podria haver estat molt més ampli, doncs hem tingut moltíssimes ocasions i hem estavellat tres pilotes al pal.


El joc ha guanyat en intesitat defensiva i hem estat molt segurs el atac estàtic. Això ens anirà molt bé per a guanyar confiança i poder preparar bé durant la setmana el partit de la setmana vinent contra els primers de grup. De treure un bon resultat faria que ens situéssim en una posició molt bona per poder tenir opcions per lluitar per quedar primers de grups i encarar la segona volta amb garanties d'èxit.


Avui cal remarcar el bon treball dels jugadors de banqueta que han treballat molt bé, posant difícil l'elecció per al proper partit i demostrant que el míster pot comptar amb tothom en qualsevol moment. Felicitats equip!


Reusltat final: 10.2


Golejadors: Álvaro (4), Bruno (1), Sergi (1), Ignasi (1), Moisés (1), Jorge (1) i Pablo (1)