dimecres, 12 de febrer del 2014

FUTBOL SALA CADET"A": SANT MIQUEL vs DURAN I BAS

Avui s'ha disputat el partit aplaçat de la tercera jornada amb la primera victòria d'aquesta segona fase després de dos empats en les dues primeres jornades.

La veritat és que el resultat de 6-3 és un xic enganyós, doncs ha estat un partit molt igualat i que s'ha decantat del nostre costat en els darrers instants aprofitant que l'equip rival s'ha posat a jugar de cinc.

L'inici del partit ha estat com esperàvem, amb l'equip rival jugant una defensa zonal 2-2 i nosaltres atacant en estàtic. Tot el que havíem treballat la setmana anterior ens ha servit fins al nostre primer gol, però després el Duran i Bas ha obert línies i ens ha començat a pressionar. Això ha provocat dos errors individuals que ens han costat dos gols. Tot i seguir amb aquesta dinàmica poc clara de joc, habitual aquesta temporada, ens hem posat les piles i amb bon joc hem aconseguit arribar a la mitjà part amb un 3-2 a favor.

L'inici de la segona part ha estat molt bo per part de l'equip rival i ens han tancat al nostre camp, aspecte que hem pogut aprofitar per fer alguna contra interessant. Tot i estar més bé en defensa, hem encaixat un tercer gol. Això ha fet que tornéssim a obrir línies i apretar més amunt. A falta de vuit minuts hem marcat el 4-3 i llavors ells s'han posat a jugar de cinc. La veritat és que no han estat molt encertat i ràpidament perdien la pilota. Aquestes pèrdues han provocat que ampliéssim el marcador fins a 6-3.

Tot i el bon resultat que ens donarà moral i força pels propers partits, hem de ser conscients que tenim molt marge de millora i que si realment volem aspirar a cotes altes, hem de ser més constants en el joc i mostrar-nos més segurs en defensa.