diumenge, 9 de febrer del 2014

Gavanenca vs Sant Miquel

Sembla que des de que vam començar el nou any l'equip infantil d'handbol s'ha possat les piles.  Tenin present que els tres últims partits han estat realment complicats per les circunstancies, el joc i la motivació dels nostres ha estat molt bona.
Ahir erem els justos per jugar el partit. 7 jugadors que van estar els 50 minuts a pista lluitant contra un equip que de dolent no tenia res.

La primera part vam començar fen una defensa bonísima. Els nostres rivals en la gran majoria d'ocasions van tenir que llançar des de 9 metres o des de els extrems. Això va afavorir a que el Sergi fes una gran quantitat de parades o que la pilota sortis fora dels tres pals. Apart l'atac va ser rapidissim i en moltes ocasions el rival deixava molts espais on els nostres entraven fins a sis metres per llençar. També cal destacar la gran aportació de gols del Ron durant els primers minuts on va deixar el seu defensor en moltes ocasions endarrere fent 1 contra 1. Apart com ja hem dit el moviment rapidissim de pilota dels laterals, centrals i pivot es va notar. Per altre banda els extrems van fer una actuació més que correcta obrint espais.

En el minut 10 ja anavem de 4 a sobre i amb la constància dels nostres jugadors vem acabar la mitja part 10 a 16.

La segona part va ser una còpia de la primera. Sempre ens vam mantenir entre 6 i 9 gols de diferència. Però mica en mica el cansament físic dels nostres s'anava notant. al minut 15 de la segona part vem demanar temps mort i vem aprofitar per descansar i refrescar idees i millorar alguns detalls. Els últims 10 minuts de la segona part vem anar mantenint el resultat i al final vem guanyar de 7.

22 a 29.

Un PARTIDAS!!!! I ja són 11 partits guanyats de 11 des de que va començar el curs.