dissabte, 8 de febrer del 2014

Cadet F. BQ CSM - Canigò

Tercera victòria seguida, encara que va costar lo seu…

Durant la primera part, poca intensitat tant en atac com en defensa, i això va fer que les visitants estiguessin per davant en el marcador fins al descans.

A la represa, seguíem amb la mateixa dinàmica, i les del Canigò amb dos triples casi consecutius van portar a la màxima diferencia del partit (22-31). Però al darrer període, vam espavilar i un parcial de 6-0 ens tornava a posar a una passa de la victòria, i amb un triple i un intercanvi de tirs lliures, al final vam guanyar el partit!

Llàstima de no haver arrencat a tope... perquè amb una mica més de ganes i intensitat, podríem haver fet un molt millor partit.

Felicitats i a seguir treballant per la propera!

Parcials: ¼: 6-8, 2/4: 9-11, ¾: 9-12, 4/4: 16-8.

-  Arribas, J.(2), Rodriguez, L.(4), Barrera, A.(3), Elipe, A.(15), Rueda, A.(10)-5inicial- Payet, C.(0), Cobo, L.(6).