dilluns, 24 de febrer del 2014

CSM 20-5 Sant Vicenç

Un altre cap de setmana invictes amb l'infantil d'handbol.

Aquest cap de setmana l'equip infantil d'handol no ha tingut un partit per enmarcar. Al contrari...em estat força fluixos en alguns moments del partit però ens hem emportat una victòria més que ens fa seguir sent co-líders amb el Castelldefels.

A priori semblava un partit força igualat ja que teniem dues baixes molt importants de l'Àlex Griera i en Ron. El rival en principi era asequible, però amb les baixes semblava que tot s'igualava més, apart en Sant Vicenç la passada setmana va guanyar el que era fins el moment l'altre equip invicte.

La primera part vem començar força desperts fen un marcador de 6-2 a favor però a partir d'aquest moment els nostres es van relaxar i no varem tenir un partit molt fluit en atac fins acavar el partit. Tant sols en Marc se'l va veure més enxufat al partit i va crear més perill en atac que la resta. En canvi en defensa vem estar a l'altura i va ser el que ens va permetre tenir una renda més alta. La defensa va estar encapçalada per els dos "capis" de l'equip (Nacho i Dani) i va ser el que va marca la diferència. Resultat final de la primera part 9-3.

La segona part va ser una rèplica de la primera. Un partit molt lent on tots dos equips estavan més pendents de la defensa que de l'atac. Amb la poca intensitat dels equips i amb un resultat que ja estava molt decantat cap a nosaltres va fer de la segona part una part basada en fer proves de canvis de posicions d'alguns jugadors. Resultat de la segona part 11-2.

Resultat final 20-5 i 11 partits 11 victories aquest curs!