divendres, 7 de febrer del 2014

Handbol Aleví: Jesus Maria Sant Andreu vs Sant Miquel

Partit disputat però partit guanyat!!! En general hem fet un bon partit, però encara hem de treballar coses que són bàsiques.
El primer quart hem empatat (9-9). Per no variar i com és costum últimament hem començat guanyant (1-3) fins que ens ha entrat "la pajara" i ens han remuntat (4-4). En defensa hem estat massa tous, no podem donar tantes facilitats a l'equip rival, hem de ser més llestos, ja que 6 dels 9 gols ens han fet la mateixa jugada. En atac hem de ser encara més precisos.
El segon quart ha estat el que hem jugat a més nivell i així ho ha reflectit el marcador final (10-5). En defensa hem estat prou bé, fent ajudes i no deixant que tiressin a porteria amb facilitat. En atac hem tingut sort, ja que hem ficat dos o tres tirs impossibles.
El tercer quart ha sigut d'infart, ha acabat amb el resultat de (5-6). En defensa hem estat genial i en atac ens hem entrebancat una mica però al final ens hem emportat el quart.
L'últim quart l'hem perdut (8-5). En aquest quart hem fallat una mica en atac però en defensa hem estat prou bé.
Nois la defensa d'avui la vull veure en el partit de demà, hem de sortir a guanyar des del moment que ens aixequem del llit.
Felicitar als jugadors pel partit, realment ha estat molt emocionant i han posat una actitud estupenda.