diumenge, 23 de febrer del 2014

ÉXITOS EN ESGRIMA

10e lloc per Fran Arellano a la 1ª Lliga Catalana de sabre M-15

El diumenge 16  es va disputar la 1ª prova puntuable per la Lliga Catalana de sabre en la categoría M-15 i va comptar amb la participació del tirador del Col·legi de Fran Arellano
Fran va tenir una molt bona actuació en aquesta primera prova acabant en una meritoria 10ª posició de 35 participants . Va passar el tall de la “poule” previa amb 4 victóries i 2 derrotes. S’imposá al tirador del SAM Tomás Aladjem per un clar 15 a 3 en la primera directa, i va caure derrotat en vuitens de final davant del tirador de l’Escola Hongaresa de Badalona Albert Piqué per un ajustat 15 a 12.
Bon treball el que están fent els joves esportistes de l’escola d’esgrima del Col·legi Sant Miquel aquesta temporada i que esperem tingui una continuitat.
Per altra banda l’entrenador del Col:legi Pepe Serrahima va obtenir un excel·lent  lloc a la Copa del Món de sabre junior disputada a Budapest on hi havia 132 tiradors de 26 països diferents, i que es una de les més exigents del circuit internacional.
Ara hem de seguir treballant per preparar la 2ª lliga catalana de sabre M-12 que tindrà lloc el proper diumenge 2 de març.