diumenge, 29 de novembre del 2015

TROBADA DE MENUDETS FUTBOL SALA (28 DE NOVEMBRE)

Aquest passat dissabte 28 de novembre alguns nens de 2n d'EP de l'escola d'iniciació de futbol sala han fet una trobada de menudets a la Mar Bella on han disputat quatre partits. El companyerisme i el joc exhibit ha estat molt alt, tot guanyant els quatre encontres amb un futbol combinatiu i de molta concentració defensiva. La veritat és que han gaudit d'una matinal plena de diversió i d'emoció, doncs era la primera vegada que jugaven partits contra altres escoles i els nervis en el primer matx es notava en els seus rostres.

El primer partit ha estat contra el Liceo Francés de Gavà, i ja des del primer minut han demostrat molta força i ganes de fer-ho bé. Tot i que ha costat marcar el primer gol, un cop arribat aquest, les bones jugades en atac i la defensa pressionant ha fet que tanquèssim l'equip rival en el seu camp i els gols han anat caient fins el resultat final de 9-1.

El segon matx ens va enfrontar contra el Club Esportiu Laietà, i ja des del primer minut els gols han anat arribant gràcies a la concentració defensiva i la qualitat individual i col·lectiva de l'equip. El resultat final després del 13 minuts de joc ho diu tot, 15-1.

Després d'un breu descans, el trecer partit ha estat contra el Regina Carmelí, i el joc ha seguit sent d'un alt nivell i la confiança dels resultats anteriors ha fet que es veiessin jugades d'atac força boniques. Els resultat final ha estat de 9-1 i feia que els propis jugades es sorprenguessin del seu joc mostrat. El darrer partit ha estat el més igualat i en el que els jugadors del Sant Miquel han hagut de lluitar cada pilota amb més força que els partits anteriors. Tot i això han estat molt clars de cara porteria i el resultat final ha estat de 3-1.

Jugadors: Julen, Àlex (2 gols), Álvaro (1 gol), Manu (6 gols), Iñigo (3 gols), Iván, Josep (3 gols), Sergi (4 gols), Pau Inogés (5 gols), Pau Juventeny (4 gols) i Roger (7 gols).

Cal felicitar a tots els nens participants en la trobada pel seu nivell de joc i sobretot per la pinya i la companyonia demostrada durant tots els partits. Donar les gràcies també  a les famílies assistents pel seu suport i ànims. Felicitats!

Podem dir que segueix havent-hi fusta de campions a l'escola pel que fa al futbol sala.