diumenge, 8 de novembre del 2015

Liceu Francès vs St. Miquel (infantil fem. bàsquet)

Ha estat un partit de baix nivell i rendiment. L'equip contrari era bastant fluix i no hem estat capaces de guanyar-les de més de 12 punts. No els hi hem posat més de 29 punts... pèsim. Noies no pot ser que en partits així ens relaxem, perquè aquests partits són els millors per posar ala pràctica les coses noves i per practicar l'1x1 i el tir. Si decidim que fent el que estem fent ja està bé perquè guanyem... a la que ens toqui algun equip que ens posi les coses una mica difícils ens colapsarem i llavors us adonareu que no podem anar així de sobrades. Espero que espavileu i torneu a competir amb l'alt nivell i rendiment que heu demostrat tenir en altres partits, independentment de l'equip rival.

Espero que reflexioneu i vingueu amb l'actitud que sempre us ha caracteritzat.

Resultat: 12-29.

Anna Rull i Marta Lorente.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que aquests partits serveixen per practicar basicament coses noves ja que si no surten be podem guanyar igual. I aixo es el vam fer vam practicar el bloqueixos , els tirs de la Marta ...
Encara aixi tampoc va ser el nostre millor partit , pero estic segura de que el proxim o farem el doble de be . ( Mes intensitat , millors tirs ... )
VINGA SANT MIQUEL 😍😍😍

Maria Tarragó Rodríguez ha dit...

Sincerament penso que el que són els bloquejos a l'atac ens van sortir prou bé per a verlos començat a practicar el dia abans, tot i així estic d'acord que no ha sigut un dels nostres millors partits però tampoc ha estat el pitjor, se que podem millorar tan en atac com en defensa (començaria per practicar el tir, que es el que a la majoria ens falla).
Encara que no em guanyat amb gaire diferència contra un equip que tenia en nivell fluix comparat amb el nostre, se que ens em esforçat per poder-lo guanyar.
Se que NOSALTRES PODEM.🏀✌🏽

Unknown ha dit...

Pienso que los bloqueos en ataque nos salieron bastante bien como para haberlos practicado el día anterior. Podemos dar más de nosotras y no nos podemos relajar de esta manera ante un equipo de un nivel inferior al nuestro. Para la próxima vez ya sabemos que no nos podemos rebajar a su nivel y tenemos que ganarlas de 50 puntos más. No nos podemos acostumbrar ya que si llega un equipo igual o mejor que nosotras estaremos muy nervosas y tiraremos muy mal, etc... Así que juguemos como sabemos y a disfrutar!!!