Benjamí Femení
ESCOLAPIS CASP - COL.LEGI SANT MIQUEL
Dimecres 18/11,  18h15', Pati de l'Escola Escolapis Casp

Partit aplaçat de fa dues setmanes.
Només entrar ja veiem que serà un partit difícil: pista molt petita, per jugar escola de bàsquet, i nenes rivals molt grans fisicament.
Encara i això, les nostres comencen amb moltes ganes i empenta, i amb molt esforç i molta lliuta guanyen els dos primers periodes. A partir d'aquí el camp se'ns fa extremadament petit: la diferència física de cinc jugadores del Casp fa que no tinguem opcions en el rebot, i que poc a poc es converteixi en un monòleg de l'equip local. A la mijta part ja l'han donat la volta al marcador, i al quart periode, amb un parcial de 24-2 en 8 minuts, ens deixen sense forces. Al final de partit 67-37, amb una lliçó apresa i ganes de jugar contra elles un altre cop.

Esteban

Enviado desde mi iPhone

El 16/11/2015, a las 18:21, Esteban Quifet Cabrera <e.quifet@hotmail.com> escribió:

COL·LEGI SANT MIQUEL - MARISTES SANT JOAN
Divendres 13/11,  18h15', Pati de l'Escola Sant Miquel

Tercer partit oficial de la temporada de les petites, i primera 'convocatòria' del grup de 19 jugadores: hem de fer rotacions per intentar que juguin totes partit a partit, ja que només poden jugar 12.
Molta diferència amb l'altre equip que ja es va demostrar al primer periode, amb 21-0 en 8 minuts. Encara que vam intentar posar normes per posar dificultats a les nostres i que el partit servís per aprendre petits detalls, la diferència al marcador va continuar ampliant-se, fins el 115-22 final. Bon treball de les 12 que van jugar, i molt bona actitud de les no convocades que van estar a la banqueta i van animar a les seves companyes.