dilluns, 2 de novembre del 2015

Aleví Femení de Bàsquet

Col·legi Sant Miquel 54 - 44 Escola Pere Vergés

Primera jornada d'aquesta temporada i primera victòria tot i les baixes que hem acumulat durant la setmana i el mateix partit.

Un partit complicat, en el qual les rivals, només disposaven de 5 jugadores, fet que ens donava una lleugera avantatge a nivell de rotacions. Tot i així, malauradament, vam patir algunes petites lesions durant el transcurs del partit i, sumades a les baixes que ja teníem, vam acabar el partit amb 7 jugadores disponibles.

Tot i això, ens va costar posar-nos al ritme del partit durant el primer i segon quart, ja que ens va faltar una defensa més activa perquè les rivals ficaven amb facilitat. El tercer quart, per això, vam millorar en aquest aspecte, aconseguint un parcial de 3-21 a favor, buscant cistelles fàcils en contraatc.

A partir d'aquí, en cap moment vam anar per darrera del marcador i vam acabar amb el resultat final de +10.

Cal seguir treballant per millorar els errors que vam cometre.