dissabte, 28 de novembre del 2015

Sant Miquel benjamí 6 - garbí 1

Divendres jugàvem el cinquè partit de la primera fase contra el Garbí amb la possibilitat de poder quedar primers en cas de victòria.
El partit va començar amb la presió de sempre i jugant sempre al seu camp. Un error del seu porter va ser el 1-0, resultat amb el que arribaríem al final del primer quart. Al segon quart ells van apretar més i en una errada nostra van fer el 1-1. Ràpidament vem fer el 2-1 amb el que es va arribar a la mitja part.
Ja al tercer quart vam fer el tercer i quart gol on sentenciàvem el partit fins arribar al 6-1 final.
S'han de millorar coses ja que amb rivals com aquest que es tanquen bé ens costa atacar en estàtic.
Esperem poder acabar aquesta lliga en l'última jornada amb una altra victòria i acabar imbatuts a la primera fase.