dimecres, 18 de novembre del 2015

Aleví: Sant Miquel "A" - Safa Horta "A"

Divendres va arribar la primera. Després d'un parell de partits on la "quasi-victòria" havia estat la tònica, per fi va podem celebrar-la contra el Safa Horta.

Amb un joc colaboratiu i moviment de pilota molt destacats dels nostres, es van guanyar els dos primers quarts de forma brillant. La resta del partit, collavall, va reduir-se a la millor forma física dels jugadors del Sant Miquel i a les ganes de guanyar que teníem. 

Aquesta setmana el Sant Andreu és el proper objectiu. 




--

Pau Navarro i Asensio.
T: +0034 659. 444. 016


Abans d'imprimir aquest missatge, pensa bé si és necessari fer-ho. Pensa en verd! - Antes de imprimir este correo electrónico, piense bien si es necesario hacerlo. Piensa en verde! - Think before you print. Think green! NOTA LEGAL: En total cumplimiento con la LSSI (12-10-2002) te enviamos este mail porque de alguna manera tus intereses coinciden con los nuestros en cuanto a música se refiere, o bien por haberte suscrito previamente de manera libre a esta lista de distribución, dando así tu consentimiento para el envío de éstos mensajes. En cumplimiento con dicha ley, te comunicamos que, si no quieres volver a recibir información nuestra, puedes borrarte de nuestra base de datos de suscriptores haciéndonoslo constar, simplemente responde a este correo, poniendo como referencia "BORRAR de lista de correos". Automáticamente te daremos de baja en nuestra libreta de direcciones y serás borrado de la suscripción a nuestros boletines. Muchas gracias por tu atención