diumenge, 1 de novembre del 2015

Pre-aleví d'handbol

Gran inici de temporada del Pre-aleví d'handbol guanyant contra el que segurament es el millor equip del grup.

I es que el passat divendres vem veure un partidas contra els que son segurament les dos millors equips del grup B. Amb el permís del Safa-Horta.

Des de el primer moment vem sortir molt possats en el partit. Teniem clar que la defensa seria vital per poder encarar el partit i així ho varem fer. Un treball intens en defensa ens va permetre fer el joc que voliem. El primer quart va començar molt igualat. Amb un marcador de 2-2 als primers minuts, però gràcies a l'actitut dels nostres, més intentensos en el joc de cada pilota, vem anar mica en mica escapant-nos en el marcador.  Primer quart 6-3.

El segon quart va ser una rèplica del primer. Tots dos equips varem anar a per el segon quart però la nostra defensa va marcar la diferéncia. Fen un joc brillant, sense deixar al rival que fes passades clares, el marcador es va posicionar a favor nostre i va permetre que el rival no ens encaixes cap gol. 4-0 va ser el resultat.

El tercer quart, va ser l'únic que vem perdre i que no varem jugar com haviem estat treballant. Un parcial de 0-6 ens va complicar les coses per poder guanyar el partit. Faltava un últim quart i la victòria no estava asegurada.

Per sort, el darrer i últim quart, varem tornar a jugar amb el cap en el partit i varem poder gaudir d'una quart molt intens. On tots dos equips podien guanyar o perdre. En aquest cas no vem ser tant superiors com el primer i segon quart però tot i així varem ser més inteligents i vem llegir millor cada jugada disputada. Al final 5-3 en el últim quart.

Així doncs primers punts en el primer partit!!