dissabte, 21 de novembre del 2015

Cadet masculí. Quatre Cantons- CSM

Quarta victòria d'aquesta primera lliga per 32-43. El partit va començar igualat tot i la baixa intensitat del partit, ells entre el final del 1r quart i principis del segon es va aprofitar de la nostra baixa intensitat per posar-se 10 amunt. Vam saber reaccionar i un gran final de 2on quart ens va permetre anar al decans amb 1 punt amunt. Després del descans vam seguir aumentant la intensitat, tan en atac com en defensa, cosa que ens va permetre deixar el nostre rival a 0 punts. A inicis de l´últim quart vam agafar una ventatge de 14-15 punts que vam mantenir fins el +11 final.

Va estar molt bé que siguesam capaços de capgirar la sitació de partit però hem de sortit concentrats des del minut 0.

Tot i així, bon treball i bona victòria, ara ens queden dos rivals molt complicats, ànims, a seguir millorant!