dimecres, 8 de febrer del 2012

Sant Miquel Junior - AULA

Partit aplaçat de la segona jornada.

Un rival molt dur amb jugadores que no pertanyen a la categoria  (participen fora de competició), tot i que no és excusa pel mal partit que vam fer, ens van passar per sobre estant sempre per davant en el marcador des de el final del primer quart fins al final.

El partit va començar amb un parcial 4-0 a favor nostres, per ràpidament ens el van tornar amb un 10-0 en contra. El primer quart va finalitzar 6-13.

El segon quart va ser el més igualat del partit, alternant diferent s defenses (pressió,  zona i individual), vam aconseguir k l'Aula no marxes en el marcador. Però en atac sense idees en estàtic, sort que vam anotar dos triples i vam poder marxar al descans mantenint la diferencia de set punts.

El tercer quart semblava que podíem donar la sorpresa, fent  un parcial de 9-2 i empatant el partit. Però després d'un temps mort demanat per l'aula, van sortir dures en defensa i sense deixar-nos córrer al contraatac, i en van tornar el parcial però ampliat 13-0...

El darrer període encara estàvem amb opcions de disputar el partit (26-38), per les rivals van continuar amb la defensa i un bon encert en atac, i només començar el quart un parcial de 10-0 (continuava del tercer 23-0...) ens va fulminar, i ja no va haver-hi  cap opció. Al final 38-64.

Un partit complicat pel nivell e les rivals, però també es complicat jugar sense entrenar... Moltes errades sobretot en atac, i a destacar els tirs lliures, es complicat guanyar partits fent  series com la d'ahir  4/17.

Però Bueno un partit és un partit, i a veure si ara ja podem tornar agafar un bon ritme d'entrenaments , i tornem ha jugar com jornades anteriors.

Parcials: ¼: 6-13, 2/4: 11-11, ¾: 9-14, 4/4: 12-26.

-Matellán E.(7), Diaz S.(11), Danés C.(4), Mayos I.(2), Simón S.(0)-(5inicial)- Ramos P.(5), De Merlo S.(4), Farrés A.(3), Delso P.(2), Canovas V.(0).

 

Antoni

1 comentari:

elena ha dit...

Totes estavem disperses, pero ara ens possem les piles i el pròxim el millorem!