diumenge, 12 de febrer del 2012

FUTBOL SALA INFANTIL (J4) FEDERIC MISTRAL vs SANT MIQUEL

Gran partit el jugat el passat divendres al camp del molt difícl Federic Mistral, equip molt ben treballat i amb grans conceptes de futbol sala.
Ja des del principi l'equip local intentava rotar i mantenir possesions llargues tot buscant diagonals i paral·leles. Els nostres nois van fer un gran treball defensiu amb bones cobertures a l'ala contrària i fent 2 contra 1 en banda. La veritat és que van defensar com un entrenador vol, "chapeu". A l'hora de crear nosaltres també intentàvem fer les nostres "cosetes", sobretot tenint clar de finalitzar les jugades i assegurant els passes, doncs la seva defensa zonal originava bons contaatacs. Amb una primera part amb molt de respecte entre els dos equips es va arribar amb un     0-1 realitzat després d'una bona jugada en atac estàtic per part del Sergi, que últimament està sent el revulsiu de l'equip.
La segona part va començar amb una marxa més possada en la nostra defensa que va ser molt més pressionant en 3/4 de pista i eliminant els replegaments després de pèrdua de pilota, feia que a la que perdíem una pilota hi havia pressió directa sobre l'home contrari. Gran treball en aquest aspecte del Marc que va contagiar a la resta de companys que van començar aquesta part amb ell. Van ser els millors 10 minuts jugats en tota la temporada. L'Ignasi va estar molt fi i clar en la creació i el tall, l'Arnau va ser clarivident en les seves accions ofensives i col·locació defensiva i el Nilo, quan es va situar de pívot va fer tot un recital de moviments i conceptes d'aquesta posició: reben d'esquenes, originant espai pels companys i uns 1x1 perfectes amb grans finalitzacions... 
La resta de companys que van intervindré en la segona part van continuar en la mateixa dinàmica i no van deixar que l'equip local es vingués a munt , tot mantenint-los a ratlla. Comentar la tornada del Jorge com a jugador de pista i esperem que mica en mica vagi agafant el to adequat, felicitats!!!
Final de partit : 2-5.
MOLTES FELICITATS NOIS!!! VA FER GOIG VEURE EL PARTIT!!!

Golejadors: Nilo (3), Marc (1), Sergi (1).