dilluns, 6 de febrer del 2012

Pre-Infantil SANT MIQUEL vs Arrels (jornada 2)

Avui estimats seguidors ens hem quedat sense paraules...

Tothom que hagi pogut estar present al partit crec que ha apreciat la impotència que hem patit degut al sistema "brut" de jugar per part del contrari, el qual es mereix unes línies en la crònica d'avui.

Ens hem trobat amb un equip que podriem definir com un equip amb falta de valors, un equip que a base d'estirades de samarretes i a base de targetes grogues es dedicava a parar el joc quan li venia gran en contraatacs i situacions adeverses. En fi, un ensenyament de valors del futbol lamentable al parer de tots els allà presents per part d'un entrenador que no sap aprofitar el veritable potencial del seu equip, el qual no era gens baix.

 Parlant del partit, he de valorar molt positivament l'actitud dels nostres jugadors ja que amb el cap ben alt han aguantat un partit dur (com ja he comentat més a dalt) i que ha començat amb gran intensitat. Ens hem limitat a fer joc net i a jugar a futbol i això a quedat demostrat en tot moment. Lamentablement no s'ens ha permès acabar 3 ocasions de gol degut a estirades de samarreta de últim jugador que l'àrbitre ha hagut d'amonestar amb targetes grogues un ai altre vegada.

En fi, partit lleig i brut per part del contrari que ha impedit jugar al fútbol sala que tots els entrenadors ens agradaria que es jugués!

2 comentaris:

GUILLEM ha dit...

PARTIT PENOS PERO VEM FER EL K VEM PUGUER

Anònim ha dit...

e vist una tia flipant