diumenge, 12 de febrer del 2012

Sant Miquel Junior - Garbí

Un dissabte més, ben aviat a jugar i amb bastanta fresca, un partit que va començar bastant travat, però poc a poc i amb una bona actitud defensiva i el vam poder treure endavant.

Poc encert per part dels dos equips durant el primer quart, però un parell de cistelles fàcils als últims instant d'aquest, van fer que ens desenganxéssim en el marcador. En el segon quart amb una bona zona vam aconseguir que les del Garbí només aconseguissin una cistella en joc, la resta de punts van tenir que buscar des de el 4,60.

La segona meitat la vam començar una pressió, d'on no van saber sortir les rivals, i amb un parcial de 12-2(33-14) es va trencar el partit. Al darrer quart ja no hi havia partit, i casi només vam jugar ha anar a la línia de tirs lliures, on vam aconseguir un 5/11.

En definitiva molt content, sobre tot per la defensa, ja que algunes jugadores no van anotar, però van ser vitals en defensa. El fet que el atac no se'ns doni tant bé es pel poc que estem entrenant últimament, tot i que ara venen un parell de setmanes on serà complicat entrenar i que entrenem tots, espero que dues setmanes podem agafar un bon ritme. D'aquesta manera crec que si totes estem en tots els partits, no tindre cap problema per guanyar molts partits!

Parcials: ¼: 14-6, 2/4: 8-6, ¾: 13-4, 4/4: 12-7.

-Mtellán E.(4), Ramos P.(13), Danés C.(11), Farrés A.(2), Delso P.(8)-(5inicial)- Diaz S.(8), Demerlo S.(0), Mayos I.(0), Simón S.(0).