dijous, 16 de febrer del 2012

L'equip benjamí de futbol en bona dinàmica

El proppassat dissabte 11 de febrer a les 9:00 del matí i amb molt fred va començar a l'escola de Santa Teresa de Liseux el partit  de futbol entre els locals i el Sant Miquel benjamí. Feia fred, molt fred, crec que feia més fred que el cap de setmana anterior que estava tant anunciat. En canvi, els nens no van començar gens freds.

Vam començar el partit molt ficats en el partit i buscant la porteria contrària desprès de vàries jugades en equip. Ja cap al final del primer quart en Jon va trobar el premi i va anotar el primer gol de l'equip. Al segon quart vam sortir i vam continuar ficats al partit, però ells van treure un equip una mica més fort. Un despiste gran en defensa va provocar que els locals empatessin. Ens vam desanimar i poc desprès va venir el segon gol. Havien remuntat. Tot i això,l'equip va fer un segon quart bo, ja que la pilota es va estabellar un parell de vegades al pal. Vam marxar al descans amb una derrota per la mínima però estavem conveçuts que això ho tirariem endavant. Van sortir a tope fins que a la meitat del quart, e Jon de nou va trobar porteria. Al final de quart en Jon va marcar el seu tercer gol de la conta particular. A l'últim quart vam sortir a rematar el partit i a no patir i ens vam trobar amb una errada del porter que va significar el 2-4. Els locals no van abaixar els braços i pocs minuts més tard van retallar diferències. Tot i això, en Max en un 1 contra 1 va sentenciar i va anotar un gol que va provocar que juguessim sense patir els últims intants del partit.

Ara que portem tres partits estem veient que el treball dona el seu fruit, que les ganes i l'actitud també donen el seu fruit.

Ara ve carnaval, espero que no trenqui aquesta dinàmica de resultats i comportament tant positiva que hem agafat