dilluns, 27 de febrer del 2012

Federic Mistral - Sant Miquel Infantil

Una derrota més i ja en van quatre de seguides… Un partit perdut a partir del minut quatre o cinc, davant d'un Federic Mistral sense res d'especial, però que totes les jugadores estaven atentes en el que feien, movent-se amb coherència en atac i en defensa sempre sabent a qui estaven defensant, sense cometre gaires errades. Per contra un Sant Miquel derrotat  des de els primers compassos del partit, sense posar atenció en el que es fa,  fent que tot el que s'entrena no valgui per res(no mirem els talls, no estem pendents de les ajudes en defensa...), sense coherència en atac i molt despitades en defensa, fallant tirs soles sota la cistella, fent passades on no hi ha ningú o on hi ha un rival... però per sobre de tot falta d'actitud i de ganes, però d'equip!

 No pot ser que una sola jugadora tiri, que una sola jugadora defensi, que una sola jugadora agafi tots els rebots... És qüestió que tot l'equip jugui a una, després cada una tindrà els seus punts forts, per tots hem d'aportar quelcom positiu per l'equip.

Pel que fa al partit, com ja he dit es va acabar en el primer sisè, mai amb opcions de posar-nos per davant. No passa res per perdre un partit o quatre, el problema està  en com es perd. Resultat final 40-29.

Coneix-nos com ens coneixem, que la cosa canviï està en les vostres mans (jugadores del Infantil), i es qüestió de canviar només dues coses.

Parcials: 1/6: 10-2, 2/6: 5-4, 3/6: 9-8, 4/6: 12-0, 5/6: 0-4, 6/6: 4-11.

-Arribas J.(2), Pi J.(0), Rodríguez L.(2), Payet C.(0), Cobo L.(10)-(5inicial)-Barrera A.(2), Elipe A.(4), Rueda A.(5), Caixas A.(4), Mattei C.(0).

 

Antoni

 

2 comentaris:

Anna Rueda ha dit...

Crec que tens raó,i a més fallem tots els tirs, el proxim partit ja nes anirà millor. =)

polete de nata ha dit...

no passa res es pot millorar