dilluns, 6 de febrer del 2012

Fred en un partit guanyat amb molta suor

Aquest dissabte 1 de febrer s'auguraven en unes temperatures molt fredes, gèlides, històriques, ... i si va fer fred, però a l'equip no se'ns van congelar les idees ni les ganes. Vam fer un escalfament intens i prolongat, ja que amb  la temperatura que feia era important un bon escalfament.

El partit del benjamí de futbol 5 va començar puntualment a les 12 amb un fet que ens feia recordar al passat, a la porteria trobàvem el Pau que va fer un gran partit. Vam començar amb ganes i dominant el partit, tot i que el Sant Andreu, el nostre rival, va tenir alguna ocasió. Des del primer moment,es van començar a observar les ajudes defensives que vam treballar dijous passat. Però centrar-se tant en les ajudes va provocar un despiste en el marcatge al propi home que va provocar que l'equip visitant s'avancés al marcador. Incomprensiblement, l'equip va marxar del partit i al cap de dos jugades el Sant Andreu va fer el segon gol. Per sort, el descans va arribar. A partit, d'aquell moment la dinàmica del partit va canviar. Vam sortir al segon quart endollats amb ganes de remuntar. L'equip va gaudir de vàries ocasions que a seva portera va aturar, però el Cesc va materialitzar una gran jugada col·lectiva. Marxàvem al descans amb una derrota per un gol, però totalment conscients que podíem remuntar perfectament. Només calia seguir atents i concentrats fins al final. Van sortir al tercer quart fent nombroses ocasions també tot i que també els visitants en tenien algunes, que en Pau va resoldre satisfactòriament. Va ser un quart una on el joc brusc va ser protagonista, sobretot sobre en Jon, que va rebre de valent, però ell i tot l'equip va no es van desanimar de veure que el bon joc que estaven fent no donaven resultat. Quan tot semblava que el tercer quart acabaria amb un parcial de 0-0, en un saque de banda, el Ramón va fer un passe llarg pel Jon que va resoldre l'1 contra 1. Començàvem l'última quart amb un empat a 2 i amb unes ganes boges de culminar la remuntada. Vam començar amb molta intensitat, però les ocasions de gol es succeïen a les dues porteries. A la  nostra en Pau ho resolia amb facilitat i a la dels santandreuencs la portera feia grans parades davant les nostres ocasions. Però les nostres ganes i insistència van trobar el seu premi quan en Sergi va rematar a porteria una pilota morta. Era el 3-2, la culminació de la remuntada.

Va ser un partit on les ganes i l'actitud positiva va estar present en tot el partit, gràcies a aquesta actitud i al bon joc que l'equip va mostrar aplicant les ajudes defensives treballades i els passes constants entre els membres de l'equip.