diumenge, 12 de febrer del 2012

FUTBOL SALA ALEVÍ (J4) BETÀNIA-PATMOS vs SANT MIQUEL

Primera derrota en tota la temporada per part de l'equip aleví. La veritat és que l'equip local ens va superar en totes les facetes del joc i ja des del primer quart vam anar pel darrera amb un 3-1 que ens va costar molt de superar, sobretot pel gran joc realitzat per l'equip de casa tan a nivell ofensiu com defensiu. El terreny de joc de grans dimensions i amb gespa artificial també van ser un hàndicap important per poder sentir-nos segurs en totes les accions ofensives i defensives. En cap moment vam tenir bones sensacions i el fet d'haver de remuntar davant d'un equip tant ben treballat va incomodar els nostres jugadors i no va pemetre que demostrèssim tot el nostre futbol. Tot i que en el segon quart vam ajustar una mica més la defensa intentat no entrant tan de cop i mantenint més les línies de passes tancades amb treball de cobertures, el seu sistema d'atac i la gran qualitat dels seus jugadors va originar que seguissin finalitzant gran quantitat de jugades, i només les gran intervencions dels nostres porters no van fer que el resultat fos més ampli. D'aquí la meva felicitació al Marc i al Francisco, que ens van ajudar a seguir dins del partit. En el darrer quart vam entrar amb un 4-2 i només la gran entrega i lluita  vam permetre que a falta de 2 minuts ens acostèssim al marcador amb un 5-4 i que inclús l'entrenador rival estigués demanant l'hora a l'àrbitre.
Partit per treure moltes conclusions, com el fet d'haver de treballar més situacions de partit amb sistema 3-1, saber controlar les emocions anant pel darrera del marcador i saber serenar els impulsos que ajudin a fer el futbol que sabem. Com aspecte positiu, la gran lluita i entrega que es va fer per estar en tot moment dins del partit, tot i ser conscients que no era el nostre dia i que l'adversari va mostar-se molt superior.
ÀNIMS NOIS!!! SEGUIM TREBALLANT I SIGUEM POSITIUS!!!

Golejadors: Gabriel (3) i Guillem (1)