diumenge, 5 de febrer del 2012

PreBenjamí Femení St Miquel

Després de que aplacessin el segon partit per pluja, vam jugar contra el Shalom.

Tot i el fred siberià, les nenes van sortir molt motivades i això es va veure en el marcador al final del primer quart: 0-10. Van estar molt intenses en defensa i encertades de cara a l'aro. Per desgràcia, això no va seguir així gaire temps... Al segón quart vam fer 3 punts i la defensa va baixar la seva intensitat. Aquests 13 punts a l'acabar el segon quart es van mantenir iguals fins a l'arribada de l'últim quart; 3 quarts sencers sense anotar ni un sol punt! El Shalom anava encistellant i va aconseguir posar-se per davant al 4rt quart. Això demostra els problemes que estem tenint últimament per encistellar, ja sigui perquè seleccionem malament el tir o ens costa superar la defensa del contrari. La defensa va anar baixant la intensitat a mesura que avançava el partit i poc a poc anavem fent més errors. Hem d'estar més atentes, no pot ser que quan l'altre equip treu de fons al seu camp ofensiu deixem tants forats, va ser així com més mal ens van fer.
El resultat final va ser una derrota: 16-28.

Hem de tenir en compte que estem en el grup alt i que hem de treballar molt per arribar al nivell dels altres equips que tenen més hores d'entrenament a la setmana que nosaltres. Per això, no ens podem desanimar i hem de continuar per que amb treball les victòries arribaràn!!

Dimecres juguem el partit aplaçat. No podrem corretgir els errors de l'últim partit a cap entreno perquè no n'hi haurà cap abans del partit; és per això que necessitem que vingueu amb moltes ganes i a per totes noies!

La il.lusió i les ganes són la clau per a millorar!

Laura i Anna
BlackBerry de movistar, allí donde estés está tu oficin@

1 comentari:

Susana i Joan ha dit...

Ànims noies!!!
Seguiu treballant que els bons resultats tornaràn de ben segur!!!!!
Teniu un grup de nenes molt motivades i amb molta il-lusió i així tot anirà bé....
Força Sant Miquel!!!!!!