diumenge, 12 de febrer del 2012

Sant Miquel Aleví - Teresianes Ganduxer

A priori,  un partit complicat, però amb una defensa molt forta en els primers sisens,  vam aconseguir un victòria tancant el marcador en el quart període.

Durant tot el primer sisè les jugadores de Ganduxer,  amb prou feina,  podien passar del mig camp, i els  pocs cops que passaven no van poder anotar i el sisè va acabar 13-0.

El segon període les rivals van estar més encertades, anotant dos triples, i aconseguint guanyar el parcial 8-10. Però en el tercer sisè un parcial de 15-0 va deixar el partit quasi sentenciat.

Només començar la segona part, al aconseguir tres cistelles a favor i cap en contra, vam tancar marcador obtenint la victòria.

Felicitats per la primera part del partit, ja que després de tancar acta va haver-hi una relaxació general, i vam encaixar una parcial de 25-3... encara que el darrer període vam estar més encertats, però no pot ser  això de deixar de jugar tant bé pel fet de tancar marcador, s'ha de continuar jugant igual tot el partit fins al final.

A continuar entrenant a tope i amb ganes!

Parcials: 1/6: 13-0, 2/6: 8-10, 3/6: 15-2, 4/6: 6-0, 5/6: -, 6/6:-.

 

Antoni

 

2 comentaris:

Gina ha dit...

Va ser un dels partits més fàcils de la temporada tot i que elles arribaven poc a cistella però estaven molt encertades en el tir.
Es veritat que quan va tancar el marcador ens vam relaxar però es normal perquè penses que ja està tot fet i està el partit guanyat.Així que felicitar-nos un altre cop a totes per l'esforç.
A seguir guanyant!!!!!

Carol i Laura ha dit...

Carol : jugamos muy bien ya que cerramos marcador en el cuarto sexto. luego mantubimos el ritmo media parte del quinto sexto , pero más tarde nos relajamos y perdimos fuerza , aún asi :
¡MUY BIEN EQUIPO! ÁNIMOS , ASI EL RESTO DE LA LIGA.Y HABER QUE TAL CON EL SEGUNDO ENTRENADOR , PORQUE DEMOMENTO MUY BIEN , COORDINA DE MARAVILLA CON NOSOTRAS Y EL TONI.
Laura Arribas:Si es veritat que va ser bastant fâcil per aixó vam tancar marcador ,però que en un quart, després de tancar marcador, ens guanyin de 20 es al·lucinant. Des d'ara no ens tenim que rtelaxar mes després de tancar marcador(si es que ho tornem a fer). Però a part d'aixó va ser un bon partit.
A seguir jugant i... ¡A seguir guanyant!