dissabte, 4 de febrer del 2012

Kostka - Sant Miquel Aleví

Un partit que es va disputar amb unes condicions climatològiques una xic fresques… Però tot i això va estar molt igualat de principi a fi.

Tot i el fred ambdós equips vam estar bastant encertats de cara cistella, durant la primera meitat el principal problema que vam tenir va ser el rebot, ja que la defensa la vam treballar prou b, però al no tancar el rebot i permetre segones i terceres opcions de tir, va fer que al descans perdéssim 30-27.

Tot i algunes dificultats per treu de fons, a causa de la pressió de les locals, vam poder continuar anotant. Però per culpa de distraccions en defensa, deixant jugadores soles i cedint cistelles fàcil, i un parcial de 17-8 en el quart període va deixar la victòria molt abast del les locals. Perdent de dotze punts a falta de dos sisens per acabar, amb ganes i treball en defensa a falta de 30 segons pel final en vam posar a un punt per sobre en el marcador (59-60), però amb una pèrdua pocs segons després, va fer que les locals anotessin en contraatac, i a falta de 15 segons no vam poder anotar i el partit va concloure 61-60.

Encara que el partit es va perdre, es van donar bones sensacions, i sino hagués sigut per errors no forçats i alguns descuits en defensa, podríem haver guanyat.

Ara a continuar treballant per millorar!

Parcials: 1/6: 14-12, 2/6: 10-7, 3/6: 6-8, 4/6: 17-8, 5/6: 10-15, 6/6: 4-10.