diumenge, 5 de febrer del 2012

AEE Eugeni d’Ors vs Sant Miquel

Vem tenir molta sort i ens va tocar jugar lluny, però en un pabelló municipal, amb unes condicions perfectes i a més genial pel temps, ja que amb el fred del cap de setmana hagués estat difícil jugar a 2-3 graus. 

Només començar ja vem observar que l'equip rival només estava format per 5 jugadors, cap d'ell alt i per tant ja vaig dir-li al Berni que aprofités l'alçada. El partit va iniciar-se de manera molt positiva per nosaltres, amb cistelles fàcils, amb robades de pilota així que rápidamente ens vem col·locar per davant i amb una defensa molt gran fent que ells no anotèssin cap punt. Ràpidament ens vem donar compte que el nivell de l'altre equip era molt inferior al nostre i vem aprofitar-ho per acabar el primer quart amb un resultat de 0-26,  així que amb dues canastes ràpides a partir del sgon quart vem tancar acte amb un resultat de 0-30 i altre cop a defensar a mig camp.

Per no desaprofitar la resta del partit vem aprofitar per practicar coses que ens costen encara com el passar i tallar, alguna rotació… El partit va estar molt bé i els jugadors, menys al final que van tendir a fer jugades imposibles, però resultat jo crec d'aborrir-se a pista, van mantenir un bon nivell i només va aconseguir l'equip rival anotar 6 punts, a causa de la nostre gran defensa a partir del mig camp, que no permetia que fessin ni un pas més. Així doncs felicitar als jugadors per la victòria, animar-los a que segueixin amb el bon ritme que porten tan en els entrenament com en els partits i recordar que dimarts tenim partit a les 19:00 contra el Juan Manuel Zafra.

M'agradaria felicitar en especial al Marc Santotomás, que va fer un molt bon partit, amb una actitud defensiva impecable, recuperant moltíssimes pilotes i atrevint-se a llençar, anotant diverses cansates i així doncs perdent la por a la pilota. Moltes felicitats Marc i a seguir així!

 

-Ballús: 4 punts, 0 faltes, 0/0 tirs lliures.

-Moré: 6 punts, 0 faltes, 0/0 tirs lliures i molt bé les entrades!

-Mendiri: 0 punts (dins l'acte, perquè no vas jugar el primer quart), 1 falta, 0/0 tirs lliures.

-Santotomás: 0 punts (dins l'acte), 0 faltes, 0/0 tirs lliures.

-Alegre: 2 punts, 0 faltes, 0/0 tirs lliures.

-Antiza: 8 punts, 0 faltes, 2/2 tirs lliures!

-Ginot: 10 punts, 0 faltes, 0/0 tirs lliures.


Infantil Masculí


Roger Longarón

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sergi Moré:

Gran partit! Vàrem estar molt bé en el partit del dissabte. Al final tindriem que haver aprofitat per precticar més, pero va estar bé. A veure si tots els partits els seguim guanyant!

Bernat Ginot ha dit...

Va ser un gran partit on vem guanyar i ens o vam passar molt bé però veig que la gent no es llegueix els meus comentaris, a l'altre partit vaig comentar que les motivades podrien ofendre l'altre equip així que millor que no en fem més, encara que el partit es fagi avorrit es millor que no les fem. Marc felicitats pel partit que estic d'acord amb el Roger i que et mereixes ser l'MVP del partit pero ja veurem que diu el nostre entrenador.

Bernat Ginot ha dit...

Va ser un gran partit encara que una mica avorrit, Marc jo crec que et mereixes ser l'MVP del partit pero ja veurem que diu el Roger.