diumenge, 26 de febrer del 2012

18 - 54 vs Casal dels Infants

Tercer partit jugat de la segona fase i tercer partit amb només meitad del equip disponible. Partit extrany, jugavem contra un equip molt anàrquic i aquests partits són molt complicats de jugar, a la mínima et contagies i acabes jugant com ells. A més partit a temps corregut per falta de disponibilitat de pista.

Estem solucionant partits pero ens falta jugar, apendre i millorar. Hi ha partits que ens haurien de servir per apendre i perfeccionar el nostre joc, peró acabem jugant fatal i pensant que ho podriem haver fet molt millor.

Parlant del partit, molt anàrquic, com hem dit abans, sense posicions clares, amb molt tir desde fora, molt bot i molts passes complicats. En atac juguem molt ràpid, no busquem la situació per generar la cistella, anem probant avere que passa.

El primer quart per oblidar, 9 punts a favor i 4 en contra i el segon masses punts en contra (8). El tercer i quart molt bona defensa, 6 punts en contra en els dos quarts i 32 punts a favor.

La lectura positiva és que portem 3 victòries consecutives en la segona fase amb moltes baixes a tots els partits disputats.

Gabriel Rubio
Júnior masculí

1 comentari:

pol clares ha dit...

benga nois que podem vinga