diumenge, 20 de novembre del 2011

Les ganes, la motivació i el bon joc donen els seus fruits

Ahir l'equip benjamí estrenava la seva condició d'equip visitant aquesta temporada a l'infant Jesús.

El partit va començar amb una mica de retard, però cap a les 11:15 la pilota ja rodava. L'equio inical presentava una novetat. A la porteria trobàvem l'Alex Ayala, que per ser el primer partit en aquella posició ho va fer força bé i nomès va ecaixar un gol.

El primer quart va començar amb alta intensitat, ja que l'Infant va marcar un gol poc desprès de l'inici del partit. Per posar la pilota en joc, vam provar la nostra jugada de laboratori, que ja va sortir millor que la setmana anterior, vam fer 2 passes, nomes va quesdar el xut final. (Nois si insistim, al final sortirà!) El Sant Miquel hi posava moltes ganes fins que a l'última jugada del primer quart el Nacho a la sortida d'un còrner va marcar.
El segon quart va ser molt igualat i va acabar en un parcial injust, un 1-0 a favor de l'Infant. Va ser un quart on hi vam posar moltes ganes, però un despiste en defensa va provocar que en Pau no peguès fer res per salvar el gol. Marxavem al descans amb un 2-1, però tots sabiem que podiem. 
Al tercer quart vam sortir a menjar-nos el mon. Nomès començar en Max, va marcar el seu primer gol amb l'equip. En aquell moment al Jon li van venir une ganes terribles d'acabar amb el partit i ell solet, amb l'empat a 2 i el partit viu, va marcar 3 gols amb l'ajuda de tot l'equip. Van ser 5 minuts amb un parcial Infant Jesús  0 - Jon Lecumberri 3. L'equip va gaudir molt de final del quart, un pèl més relaxats. Un tercer quart fantàstic amb un parcial de 4-0.
L'ultim quart el vam començar molt atents per a que no s'acostessin al marcador. Desprès de vàries jugades en atac, ja que l'Infant va quasi renunciar a la victòria, en Ramón i desprès el Dani van acabar de matar el partit amb el reslutat final del 7-2.

Nois, ahir vaig sortir molt content del partit. Si cada partit li posem aquestes ganes i defensem tant fort, segur que ens ho passarem molt bé plegats!! 

Felicitats Max pel primer gol amb l'equip. Felicitats Alex pel debut a la porteria, si tu vols això tindrà continuitat. Felicitats Jon, pel tercer quart que vas fer. Felicitats a tots, vau fer un gran partit. Aquesta setmana, farem de Barça; entrenament dijous, partit divendres al Centre Esportiu Diagonal i partit dissabte a l'escola contra el Mary Ward.

Una abraçada,
Xavi Angerri 

4 comentaris:

Jon ha dit...

Jo crec que vam jugar molt be, tenim que seguir tots els partits aixi i arribarem molt lluny.

Nacho de m. ha dit...

Estic decort em tu Xavi tambe amb el Jon.
Jo crec que el partit va estar m
molt be!
Anim nois els comentaaris

Nacho de m. ha dit...

Estic decort em tu Xavi tambe amb el Jon.
Jo crec que el partit va estar m
molt be!
Anim nois els comentaaris

Sergi Armengol ha dit...

SI! VEM JUGAR MOLT BE I SI CONTINUEM AIXI,SEREM ELS MILLORS!I,JON,NACHO I XAVI TENIU RAO!VINGA NOIS VISCA SANT MIQUEL!FORÇA I SEGUIM AIXI I ARA ENS HEM DE PREPARAR PER EL PARTIT DE DIVDENDRES I EL DE DISSABTE.PETONS ADEU!